Одеський міський центр хореографічного мистецтва на Міжнародінй виставці «Сучасні заклади освіти – 2015″

З 12 по 14 березня 2015 року у Київському Палаці дітей та юнацтва пройшла Шоста Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2015». Організаторами виступили Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, Компанія «Виставковий Світ».
IMG_0721IMG_0786
Цього року серед учасників виставки були представлені навчальні заклади з 22 регіонів України, а також заклади освіти та агенції з Латвії, Литви, Швейцарії, Польщі, Чехії, Франції, Великої Британії, Канади, Словаччини, Естонії, США та Молдови. В 2015 році позашкільні навчальні заклади вперше мали можливість прийняти участь у заході такого високого рівня. На запрошення Міністерства освіти і науки України у виставці прийняв участь КПНЗ «Одеський міський центр хореографічного мистецтва» де був представлений як один з найкращих позашкільних закладів нового типу. Центром були продемонстровані друковані та відео матеріали щодо напрямків роботи закладу, науково-методичні розробки та різноманітна поліграфічна продукція.
IMG_0710IMG_0715
Представники Міністерства освіти і науки України, Інституту інноваційних технологій і змісту освіти а також численні глядачі та учасники Міжнародної виставки високо оцінили досвід роботи Одеського міського центру хореографічного мистецтва.
Упродовж трьох днів роботи виставки представники Центру, на чолі з директором Коганом Ю.А., мали можливість поспілкуватися з представниками різних навчальних закладів, обмінятися досвідом педагогічної практики, ознайомитися з сучасними технологіями навчання.
Також, в рамках Шостої Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2015», представники закладу прийняли участь у роботі круглого столу «Формування міжкультурних комунікацій у дітей та учнівської молоді як ознака громадянського суспільства» та Всеукраїнської науково-практичної конференції «Науково-методичні засади патріотичного виховання дітей та учнівської молоді».
IMG_0800
Під час урочистих заходів відбулося вручення почесних нагород. За творчу працю з підвищення якості національної освіти діяльність КПНЗ «Одеський міський центр хореографічного мистецтва» була відзначена спеціальним дипломом.
диплом